• Ma tot zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur op afspraak
  • Boslandweg 50 3911 VE Rhenen ( Regio Utrecht )
  • 0655550516

Aankoop en levering

 

Internetprijs

Dit is de meest scherpe prijs ten opzichte van vergelijkbare Auto’s die op internet te koop staan. Indien u aankoopt voor deze laagste prijs schikt u zich in de huidige staat zoals u de auto kunt bekijken en door een proefrit kunt berijden.
Indien er uit uw proefrit een gebrek wordt geconstateerd dat uw mobiliteit en veiligheid niet kan garanderen, bieden wij u een technische of financiële oplossing.
Kiest men voor de laagste prijs is het meestal zo dat men de auto direct mee wil nemen. Het is dan ook raadzaam van te voren te bellen voor een afspraak die valt binnen de openingstijden van het Postkantoor, waar we met uw rijbewijs de auto direct tenaamstellen.


Afleverkosten

Om ervoor te zorgen dat de auto die u bij ons koopt er goed uitziet maken wij kosten. Een klein deel daarvan brengen we in rekening en dat kost u 150,- euro. De auto wordt netjes van binnen en van buiten schoon gemaakt en er wordt een kleine afleveringsinspectie uitgevoerd; dat betekent dat de koelvloeistof, de ruitenvloeistof en de oliestanden worden gecontroleerd en dit wordt eventueel bijgevuld. Verder wordt u door een gediplomeerde adviseur geholpen zodat u een auto koopt die voldoet aan uw eisen.


Nieuwe APK keuring

Omdat we regelmatig klanten hebben die een familielid als monteur hebben of liever naar hun vaste werkplaats gaan hebben wij een nieuwe APK keuring niet verplicht gemaakt. Voor een nieuwe APK keuring vragen wij een bijdrage van 150,- euro. Kiest u voor een nieuwe APK keuring dan zijn de bijkomende kosten voor mankementen die de APK meester tegen komt tijdens de APK keuring voor ons. Kortom met 150,- euro bent u volledig gedekt. Wilt u bij uw eigen APK keuring , nadat u de auto gekocht heeft, geen verrassingen tegen komen dan is het heel verstandig dat u voor een nieuwe APK keuring kiest. Let op: 150,- euro voor de APK is alleen geldig als u de vraagprijs + de afleveringskosten al betaald heeft.


Onderhoudsbeurt

Waarom een kleine beurt? Een auto heeft onderhoud nodig. Hiermee worden grote problemen op tijd aangepakt waardoor de auto er achteraf niet veel schade van zal ondervinden. Het onderhouden van een auto wordt vaak opgesplitst in een grote of kleine beurt. Bij de grote beurt worden alle belangrijke dingen nagelopen zoals onder andere de distributieriem en de waterpomp. Bij de kleine beurt vooral de dingen die vaker moeten gebeuren. Wilt u het komende jaar zorgeloos rijden? Dan adviseren wij u om een kleine onderhoudsbeurt erbij te nemen. Dat houdt in dat wij voor 150,- euro de motorolie verversen en dat de oliefilter, luchtfilter en de bougies worden vervangen. Elke auto heeft om de 10.000 km een kleine onderhoudsbeurt nodig. Nieuwe distributieriem: Mocht de auto die u koopt toe zijn aan vervanging van een nieuwe distributieriem, dan kunnen wij de distributieriem voor u laten vervangen, dat kost u 350,- euro.


Garantie

Wilt u uw auto met garantie kopen? Dat is mogelijk. Voor een bepaald bedrag kunt u garantie krijgen op uw auto. De hoogte van het bedrag is per transactie anders en afhankelijk van onder andere het merk en het bouwjaar van de auto.